<

Två snabbisar

Jag sitter här framför min dator, helt osminkad och nyduschad. Tittade nyss på så ska det låta med mamma, men de va inte så bra idag, enligt mig :)
Tänkte bara ladda upp två små bilder på några blommor jag fotade idag. Jag var tvungen eftersom jag hade resursdag, var sjuk och pappa tyckte det var knäppt att jag satt ute å solade när jag var hemma så han tyckte jag skulle fota mina tår eller nånting. men nej det ville inte jag för dom är fula! Så det blev blommor istället:D

Den första är oredigerad, jag tyckte den va fin ändå och så orkade jag inte. xD"BRA DAG"

Värst vad alla är givmilda nuförtiden. Igår kom min kära pojkvän med en present från hans mamma, ett litet glasdjur. En grön elefant för nån dag tidigare hade jag sagt att jag gillade grönt! Och på en lapp stod det, Lyckoamulett, så du inte gör dig illa igen. Kram Sofia

Men iallafall, dagen började "bra". Näsblod bara för att jag reste mig upp ur sängen...?
Ingen frukost smakade bra, jag gjorde 3 mackor slängde två utav dom för att dom smakade äckligt. (fråga mig inte varför)
När jag gick på bussen för att åka till Danderyd för återbesök med mitt knä var det iallafall en snäll busschaufför som väntade med att köra tills jag hade satt mig eftersom jag har kryckor.
När jag var på DS så fick jag vänta 1.5 timme på att få komma in på min bokade tid.
Väl där fick jag reda på att de inte var några korsband eller ledband av utan ett benbrott i knät och en rejäl stukning.
Men jag fick stränga order om att gå på benet även fast det gör ont för annars kommer mina muskler förtvina.... KUL!!!

Hur har din dag varit?

My beauty

Var på danderyd idag för att kolla mit knä. Med Magnetröntgen!
det var lite läskigt faktistk att ligga på en brits med knät fastspänt och vara i en tunnel. Hej jag har klaustrofobi! :)  eller nej, men jag gillar inte att sitta fast! :P iallafall jag överlevde och på torsdag ska jag på återbesök och se om det är något ledband som är av så jag måste opereras eller om de bara e en sträckning eller nåt! :D

Men iallafall när jag var färdig så hade min gulliga mamma köpt en present till mig, en supersöt liten kanin från Bukowski. Dom är ju så underbara! :D och dom har ju små namn oxå, beauty hette den här! :)


trasig dator

Igår när jag satt å redigerade lite bilder jag hade tagit på min kära mor så .... PANG!!!!


Så blev allting svart, en propp hade gått och ja när jag hade fixat det så funkade inte datorn att sätta på igen. Jag ringde pappa och han sa att det förmodligen var nätdelen som var trasig. Och han hade rätt för nu har han fixat den :D  WIHOOW så nu kan jag äntligen lägga upp bilderna på min kära mor, Vilken gillade du bäst? =)

Btw idag har jag hjälpt till hemma hos pojkvännen med att bygga bastu, jag fick äran att isolera med glasfiberväv :S Det kommer sticka i mina händer även fast jag hade handskar....:pTråtsig plåtning

Jag trotsade mitt dumma knä och hjälpte Viktor med ett skolprojekt. Han skulle ha en bild på sig "sig själv i framtiden" Så nu kan ni ju få gissa vad han vill bli! :)  VAD TROR NI?


LoffeLofsdalen

Lite bilder från våran härliga skidsemester i Lofsdalen! :)
(Väldigt oredigerade)


Mor minfar min
Han fyllde 18 år min älskling <3

Som urartade och resulterade i detta:
(därav dålig uppdatering)


Solskidsemester

"Vad lider du av?" fick jag höra av min pojkvän när han såg mig såhär!
Och detta såhär är resultatet utav att jag RÅKADE sätta ett äppelklistermärke på pappa, sen såg jag ut såhär!! :DMen jag måste vara världens klantigaste människa, jag är ju på skidsemester och första dagen när vi skulle åka till backen så insåg jag att jag hade glömt mina skidbyxor hemma! KLANTSKALLE!
Andra dagen välte jag ut min varma choklad  över hela bänken så han som satt framför fick lite på sig! KLANTSKALLE!!
På kvällen när vi skulle äta popcorn så välte jag ut skålen med alla dom!! KLANTSKALLE!!

Detta är inte likt mig, va har hänt? :S

Btw jag hörde att ni hade fint väder hemma igår ,det hade vi oxå! :D


Det är inte så ofta man solar utan tröja hela eftermiddagen när man är på skidsemester!
Ni får ursäkta hur jag ser ut på bilden!! Det var lite soligt! xD


RSS 2.0