<

Julafton 2010

Ja precis som det låter, den spenderade vi hemma hos min farbror + familj. Det var mysigt! Bilder på julklappar får ni lite senare, KANSKE! Dom är nämligen nerpackade i flyttkartonger, största delen av dem iallafall.
Men nu åker jag till Hällefors i Värmland, till Alex mormor och morfar så hejdå! :D


En kusinvitamin


Kalle Ankatittande för några av oss!


Kusinskaran ser på Kalle


Min Far blir alltid presenthjälparen!
Han fick äran att hjälpa till med Viktors fina bil!


Entusiastisk!


Ingela blev glad för sin lottjulklapp!

Onsdag 15

Hej jag är sjuk, igen...
Lagom till att det snart är lov så!
Har megahuvudvärk, och är alldeles svag.
Så jag har alltså inte varit i skolan idag.

Men den här bilden tog jag i söndags, fin? :)


Decembersöndag

Hade en liten fotostund med pojkväns lillebror, för jag har i uppgift att göra julkort på fotolektionen imorgon. Vi ska få ett utsktivet och då tänkte jag att barn är alltid tacksamma att fota! Men han var lite rolig och gjorde bara massa roliga miner, men några bra blev det nog. Med eller utan lillebror! :D

julkort

Idag har jag och mamma gjort julkort! grattis till alla er som är utvalda! :)

-But anyway, dagens dag har varit ganska ovärd, gick, fick skjuts av mamma till skolan
-Hade engelska, då några hade muntrilga bookreports!
-Sen lunch då vi repade inför lunchkonserten, (redovisningen för musikdeen i estetisk orientering) Men ja då hade lilla Jörgen glömt bort det så vi hade konserten men utan närvarande lärare som betygsätter.
-Sen hade jag håltimme, och jag påpekar JAG, eftersom alla andra i min klass läser fysik. Jag har ju redan läst den kursen. Men då satt jag i kulan och ritade och fram kom en trevlig bildlärare som började ge mig tips och sen satt vi och pratade foto hela lektionen! Han va snäll! :)
-Sen hade vi estet och då fick vi spela upp för Jörgen och det blev inte alls lika bra, jag sjöng konstigt och det kändes som om allt blev pannkaka!

Men på vägen hem följde jag med Johanna och hämtade hennes systers hundar, som va söta. Jag blev lite smått kär i den  ena, särskilt! :D
upside down...

...
Boy you turn me
inside out
Round and roundRSS 2.0