<

24 Februari

Sitter å skriver biologiläxa nu, hinner inte riktigt med det här, men jag känner att jag måste uppdatera lite iallafall! Igår var jag hos doktorn och fick penicillin för jag har bihåleinflammation, kul!!Jag måste vara sveriges sjukaste person, pratade med min handledare idag oxå, jag har typ 60% frånvaro den här terminen.... Suck!

men iallfall nu måste jag återgå till min biologiläxa, men jag kan ju ställa en fråga först....
Tror du att snön kommer vara borta om en vecka? :D

min vecka i bilder

oj oj oj jag är dålig på att blogga nu! men jag kan skylla på att jag har varit jätteförkyld och då menar jag verkligen JÄTTEFÖRKYLD ända sen förra lördagen. Men ändå så har det hänt ganska så mycket den här veckan. Särsklilt de senaste dagarna för nu kan jag officiellt säg aatt jag har fyllt 18!! :)
så istället för att skriva ett väldigt ointressant långt litet inlägg så kan jag visa lite bilder ifrån allt som har hänt! lite mer intressant eller hur!? :)


Den här fina orkidén fick jag av min underbara pojkvän på alla <3 dag, bara för att jag har tjatat om att jag aldrig har fått nån blomma av honom! :D Fick ni nå trevligt på <3 dagen?

Jag va sjuk= hemma från skolan till onsdagen, men på torsdagen så lyssnade vi bara på finfina projektredovisningar, och fredagen hade jag EN lektion då vi fick gå å samla bakterier, som hon i rent hus ni vet! xD


FREDAG: Jag hade tjejmiddag, de va jag å 15 underbara tjejor. Vi hade grymt kul, de va så himla länge sen någon hade bar en vanlig TJEJMIDDAG! (Bilderna är från LINNSkamera)


min lillkusin är farlig! :D
LÖRDAG: MIN FÖDELSEDAG! 18 ÅR!! som då ingav släktkalas med massa fina presenter och sånt! :DSÖNDAG: Photosession med pojkväns lillebror Viktor, till min fotouppgift som jag skrev om i ett gammalt inlägg. Läs mer om det i FOTOBLOGGEN

Noll inspiration

Ingen inspiration alls, ingen insiration att skriva...  Så jag får väl helt enkelt skriva om vad som har hänt idag då!

  • Jag gick upp
  • Åkte tåg
  • Hade biologi
  • Gick till Täby C
  • Tog bussen hem

Nu borde jag gå och plugga eftersom jag har Nationellt prov i matte C på måndag och jag har inte pluggat NÅNTING...
Men jag kan be er om hjälp först, är det någon som har läst boken SLAM av Nick Hornby?
Jag ska iallaflall illustrera den texten i 3 bilder, de e min foto läxa. Den handlar om en 16 årig skejtare som gillar å rita och tror att han är nya Tony Hawk. En dag tvingar hans mamma hononm att träffa en tjej som han inte gillar och det slutar med att dom blir kära bla bla... Men jag har ingen tjej som vill ställa upp så jag tro jag skiter i den delen. Och detta är som en fördjupning eftersom att förra gången gjorde vi för "estetiska" bilder. Men min idé att fota killen bakifrån när han går med en skateboard under armen å så va alldeles för illustrerande, så jag behöver hjälp! NÅN SOM HAR NÅGON IDÈ?

Det här var min förra bild till låten Release me med Oh laura


Känslorna, tårarna som rinner, sorgen som fyller min kropp<3

Det jobbigaste var inte att se henne död.
Det jobbigaste var inte att se mamma och pappa ledsna.
Det jobbigaste var att se min älskade morfar helt förtvivlad, och då inse att jag aldrig kommer få krama eller se min älskade mormor igen <3


Jag vet inte vad jag ska säga eller göra men sen den 23 januari har jag gått som i en dimma. Min älskade mormor dog den dagen. Jag var där, jag kramade henne och det viktigaste  av allt jag hann iallafall säga att hon var världens bästa mormor.  Jag vet inte vad som hände, ingen vet vad som hände, men hon bara försvann, de ringde vid 01.20 på fredagen och sa att hon var helt borta och mamma fick hota med polisen för att dom skulle ringa ambulans.
Hennes mage var blodfylld, så hon hade förlorat jättemycket blod, hon hade jättelågt blodsocker. Men efter ett tag på sjukhuset så vaknade hon till och var medveten, hon sa till mig: "Linnea hur är det?"
Typiskt min mormor, bry sig om alla andra när det är hon som är jättedålig, men de orden värmde så otroligt mycket, de sista orden hon någonsin yttrade tydligt. Morfar fick aldrig se henne i det tillståndet, för när vi berättade för honom som oxå var på sjukhuset för rehabilitering efter en pacemaker operation, så var det på morgonen efter, och då vaknade inte mormor. Hon var inte död, men hon var i koma eller någonting, jag vet inte om hon hörde vad vi sa eller att morfar höll henne i handen, men jag hoppas det, jag vet att hon kände det!
Bara några minuter efter det så sa de att vi fick gå ut för att de skulle flytta henne till ett annat rum. Morfar satt i det nya rummet och när mamma kom in dit så sa sjuksystern att det kommer gå fort nu, så mamma gick och hämtade pappa och mig och precis när vi kom in så tog hon ett andetag.... Ett till... Och sen inga fler. 
Ca 10.15 lördagen den 23 januari 2010 dog min älskade mormor, Irené Kling.

Hon var min beskyddare, hon brydde sig alltid, ibland alldeles för mycket, men jag visste att hon alltid älskade mig, hur dum och arg jag än var på henne. Hon sa alltid att jag var fin, hon kramade mig alltid och hon var min älskade mormor. Min mormor och morfar har varit som mina föräldrar fast mycket bättre eftersom de aldrig var arga. När jag var liten så brukade jag gå in och lägga mig i mormors säng på morgonen när vi var ute på landet. Vi plockade alltid blommor på sommaren och satte in i vaser, min mormor älskade blommor. Jag brukade hjälpa henne när hon lagade mat, hon ville alltid ha mig med. Hon älskade mig villkorslöst.

Det är så svårt att mista världens underbaraste människa, för det var hon verkligen, hon var snäll mot ALLA hur dumma dom än var, hon brydde sig om alla, alltid. Min älskade mormor, jag har fortfarande inte vågat acceptera att hon är borta, jag vågar inte vara ledsen men ibland kommer det, tårarna bara rinner och jag önskar att jag bara kunde få krama henne igen, få min älskade mormor tillbaka!!!

Tårarna rinner för fullt när jag skriver det här, jag har inte orkat göra det tidigare, men nu tog jag mod till mig, jag vet inte ens om nån orkar läsa...
Älskade mormor när hon fyllde 80<3
Älskade mormor och mamma<3Älskade mormor, mamma och Abbe <3älskade mormor och jag i somras<3


RSS 2.0