<

Äntligen bloglovin

Okey på begäran utav Jolin så har jag nu skaffat bloglovin så att alla kan följa min underbara blogg!  eh eh eh eller aa :p

Iallafall det va det jag skulle säga så tryck på knappen nu alla! ------->


PS. Jag saknar min älskling som inte är hemma!

En människa är ganska hård - Ett tåg är hårdare...

Trots att jag åker Roslagsbanan varje morgon 5 dagar i veckan så tycker jag fortfarande att den borde läggas ner, eller iallafall grävas  ner. Det sker alldeles för mycket olyckor, minst en varje år.  Och det är väldigt mycket streckan mellan Valletuna och Täby Kyrkby.  Varför måste alla vara så oförsiktiga?

I dessa lägen förstår man varför mamma alltid tjatar att man ska titta innan man går över vägen, alltid ha cykelhjälm eller att aldrig krypa under bommarna. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant, trots att jag inte kände honom, men jag vet vem han är och vilka hans familj är. Jag går över den övergången ofta, Mina vänner bor precis där, de går förbi varje dag. I resten av våra liv kommer vi tänka på den stackarn varje gång vi går förbi där. Det kommer alltid att påverka oss. Och det gäller bara oss i den yttre kretsen som har sett honom några gånger, bor i närheten och vet vem han är. Tänk då hur hans familj känner sig, hur de kommer bli påminda om detta varje dag, varje gång vid den dumma järnvägsövergången.
Jag har inte så  mycket mer att säga än att jag tänker på er. Jag tror inte jag är ensam om att göra det. Hela Täby kyrkby är nog tystare än vanligt och tänker på er. jag vet inte hur jag ska bete mig eller vad man ska göra eller säga...

Det får vara allt från mig men bara en fråga, har du någonsin mist någon i en olycka?


Tears stream down your face - When you lose something you cannot replace


Skidåkning 1

Jag är helt slut idag. Vaknade klockan 7 hemma hos min älskling, de va sista natten hemma hos honom på en vecka för han befinner sig just nu i Lofsdalen på skidsemester! Men de va inte därför jag gick upp tidigt utan det var för att jag oxå skulle ha ett litet skidäventyr, i Väsjöbacken. Jag är nämligen skidlärare där, å skulle befinna mig i backen halv nio. Början på det var att mamma, som av någon anledning ALDRIG hittar i de där trakterna, missade infarten... så jag vart lite sen men de va ingen panik för det var bara en person där, och som tur var så började skidskolan inte förens en timme senare!
Iallafall dagen har varit så att jag och 2 andra har haft en nybörjargrupp så de har fått lära sig hur man tar på/av skidorna, hur man plogar, å hur man åker i knappliften.
Men herregud vilket körigt pass, jag kommer ha träningsvärk och jaa de va nästan värre än att gymma
! ;)


burrrrr

åååh kall dag, fast varmare än på länge!
kalla foton, å inte så värst vackra enligt mig, vad har hänt med min inspiration?
All frost var översnöad, men jag fotade iallafall å när jag satt framför ps så var det så tråkit så jag gjorde lite konstiga saker istället! hahah
men ok, om ni nu tycker att nån bild är fin, vilken är finast?


100114

Har varit hemma hela dagen idag, förutom e  10 minuter jag va ute å fotade! De vart lite frostigt men de bilderna får ni se sen. Här kommer lite andra, vad tycks?

Fast bilderna gör sig mycket bättre med svart bakgrund, så spana in dem på min fotoblogg/skolblogg http://emmylinnea.blogspot.com/kaosdag

Sitter här framför datorn när jag egentligen borde gå och sova. Är sjuk, eller något liknande. Jag har jätteont i lungorna och svårt att andas så jag fick rekomenderat att stanna hemma ifrån skolan å vila i några dagar. Men skolan är viktig så jag tänkte imorse att jag skulle gå ändå. Vaknade alldeles för sent, gjorde allting alldeles för långsamt, insåg då att jag skulle komma ALLDELES för sent till tåget om jag skulle gå. Så min snälla mamma skjutsade mig.

När jag skulle gå upp på perrongen tänkte jag "vafan har hänt det är ju knappt nå människor här" då hör jag i högtalaren att tåget är inställt å ser då klumpen av människor som står å väntar på ersättningsbuss!!!!! INTE KUL!!!!! Träffade iallafall lite människor som jag känner och vi väntade ett bra tag tills vi tröttnade å gick upp till vanliga bussen, men tydligen va vi inte ensamma om att tänka så... Den va proppfull så vi fick inte komma på, men som tur va kom en till som inte var lika proppfull... Hela kalaset slutade nog med att vi kom 50 minuter försent till skolan! YAAAY! :)
Fast lektionen var väl halvt inställd eftersom väldigt många åker tåg, så vi chillade i blackboxen, med lamporna släckta. Så måste det kännas när man är blind, man såg ingenting. Eftersom blackboxen är ett rum, med svarta golv, väggar och tak så kunde man inte ens se en skymt utav sin egen hand när man höll den framför ansiktet!

Ok långt och egentligen ovesäntligt inlägg, men i brist på annat så...
Här kommer en liten bild på när jag försöker sätta in lite foton å sånt  från  nyårsafton när jag å Alex förlovade oss i ett album. för det är det jag gör nu!!


sovtips?

Damp,damp,damp. Klockan är snart elva nu, jag borde gå och sova. Normala människor sover väl redan nu, men inte Linnea för hon kan inte sova längre!

Den senaste veckan har jag verkligen inte kunnat sova, det tar evigheter innan jag somnar. Då snackar vi timmar, jag somnar väl vid halv tre, tre på vardagarna! Normalt? NEJ! Och det värsta är att när jag väl somnar så sover jag jättedåligt, är typ halvvaken. Det kan bero på att jag inte mår så bra just nu, det händer massa saker i mitt liv och detta i kombination gör att jag känner mig ungefär som en zombie. Jag är varken vaken eller sover, hela dagarna.
Jag har testat att släcka lampan och försöka sova, läsa, kolla på tv, kolla på en tråkig film jag sett 1000000 gånger, lyssna på musik.... Inget funkar och jag är sån att jag kan verkligen inte sova om jag tänkter " nu måste jag somna" .... THIS SUCKS

Nån som har någon superlösning som gör att man somnar?
 
Saknar min plutt <3

Sovmorgon?

Jag måste trott att det var det imorse, eller min väckarklocka måste trott det. Så jag försov mig lite, på min enda lektion idag...
Iallafall nu sitter jag här, borde egentligen plugga lite fysik eftersom jag på tisdag måste göra mitt experimentella prov, eftersom jag va sjuk när alla andra gjorde det. Men istället så redigerar jag lite bilder.
En sån där klassiker, bok med ring i = hjärta. Fast med en lite speciell twist. Eftersom jag å Alex förlovade oss på nyårsafton så tyckte jag att det kunde vara roligt att göra bilden med våra två ringar så det blev två hjärtan.

Så vilken tycker ni är finast?

BILD 1?


BILD 2?

Ganska bra ändå

Första skoldagen avklarad! :D
Det va inte så värst jobbigt, hade bara en halvtimmes "skola" med Jörgen som babblade om allt möjligt! han  så knäpp, men de gör allt mycket roligare. Sen fick vi gå hem å då gick jag lilla Frida till Täby C, dels för att ta bussen hem och dels för att jag skulle köpa fotoalbum. Jag har fått dille på att sätta in kort i fotoalbum nu. Så nu ska alla kort in, måste bara framkallas först och det blir dyrt! ELLER?

Nähä för jag har kommit på värsta smarta grejen, när man blir ny medlem på fujidirekt.com så får man 100 gratis bilder att framkalla så då kostar bara portot 29, så jag blir ny medlem med alla mejladdresser som någon äger i detta hushåll! smart va? ;)

Nu måste jag gå, jag ska följa med mamsen å handla, hon lurade med mig å sa att vi kunde ju gå in på HM där i Arninge å så ska jag gå in på skopunkten eller va de e som ligger där för att kolla om man kan hitta några billiga skitskor, bara för att ha några att förstöra nu innan man kan börja använda de snygga!! ;)

Här är någa väldigt oredigerade bilder (och inte så fullt seriösa) på mig och mamma ifrån julafton:)

Illa

Det här är illa, väldigt illa!
Eller ok, inte så värst, men iallafall, som ni har märkt så har jag inte pallat att blogga sen, ja innan jullovet. Varför? Jo för att jag har varit så jävla stressad, är det verkligen det man ska vara under jullovet? NEJ, men sånt är mitt liv just nu. Allt är helt upp och ner, och hit och dit...  Och plus det så börjar skolan imorgon oxå!
Så nu är det dags att sova, men om nån vill veta så kan jag berätta om mitt jullov nån annan dag...

Skola leder till... Ännu mera stress, så om ni inte hör ifrån mig så har jag antingen kollapsat, somnat på en parkbänk av utmattning, eller blivit hjärndöd!  Eller inte så allvarligt kanske, men ni fattar. Undra om jag är den enda som känner såhär? Inte så värst troligt, så något måste vara fel i vårat samhälle. Man ska inte behöva känna sig stressad när man är ledig, särskilt inte vi ungdomar som knappt har börjat vårat liv....
Okey världens tråkigaste blogginlägg, men wtf nån mer som är stressad och helt oinspirerad?


det här är jag just nu!


RSS 2.0