<

Fotoläxa bildanalys

"...Mitt i bilden står en man, han har fast hållning och blickar framåt. Vi ser honom från sidan och han står i en bestämd ställning med sina knutna händer vilandes på bordet framför honom. Han bär en mörkblå kavaj och under det en vit skjorta, till det har han en ljusblå slips. Hans huvud är rakat. Till vänster om honom står en kvinna. Hon tittar på något lite snett bakom mannen, hennes läppar är formade till ett leende. Hennes blick är spänd..."

Japp en liten del från en av mina två bildanalyser som jag har som fotoläxa tills imorgon. Så att gå fotokurs innebär inte bara att springa runt och föra fjortisverksamhet som det brukar kallas av utomstående... Men jag har inte tid att sitta här så länge nu för mina bildanalyser kallar!! Så jag får svara på kommmentarer imorgon tror jag :)

Fotoläxa - känslor

Vi ha rtemat abstrakt nu i fotokursen och förut så fotade vi abstrakta objekt men nu vart det dags för att fota en abstrakt känsla. Så dessa bilder tog jag igår i panik, verkligen panik och ja resultatet blir väl därefter men det får duga! :) Ni kan väl säga vad ni tycker:

Fångenskap

Nu måste jag bara komma på hur jag ska ta min bild för frihet. Det va inte riktigt det temat jag hade tänkt till fotoläxan men så får det bli när man är sjukling som jag är! Och just därför passar det temat bra, fångenskap-jag är fångad i min sjuka kropp just nu! (lite fyndigt sådär) :)
 

sjukvecka

Nu bjuder jag på en lite höstigare bild som jag tog igår när vi va på landet. Vi firade mamma i lördags för hon fyllde år då och så självklart tog jag med mig kameran! ;) 
Men egentligen orkade jag inte, för jag är sjuk, har varit det i över en vecka nu, enligt doktorn har jag en förkylning som har satt si på balansnerven så jag blir yr så fort jag står upp. Men just dom det börjar gå över har jag lyckats dra på mig en DUNDERFÖRKYLNING! kul? NEJ! Hoppas alla läsare där ute är friska iallafall :)

 


I feel... Abstract


RSS 2.0