<

20 tal?

På svenskan ska vi göra en egen tolkning av en midsommarnattsdröm och min grupp har bestämt att det ska utspela sig på 20/30 tal och det ska vara lite maffiatema typ... Jag måste alltså hitta en utstyrsel, undrar om detta kan funka....


överexponerat och lockigt

Jag tycker om när mitt hår är lockigt, och därför såg jag ut såhär i söndags när vi va hemma hos Alex farmor och farfar, för att fira en ungdom som fyllde 88! =)

Men som sagt ju mer jag fotar ju mer obekväm blir jag framför kameran så det gick inte så värst bra när pappa skulle ta kort på mig! Det är något jag måste lära mig själv, att slappna av FRAMFÖR kameran!! Och inte bara vara bakom! :p
Men iallafall här får ni tre bilder på hur det kan se ut när jag ar mitt hår lockigt. Förresten jag klippte mig igår, men det får ni se hur det blev någon annan dag! =)
grundredigering & framkallning

Jag sitter och väljer ut lite bilder från midsommar 2008 som ska få framkallas nu eftersom jag är så duktig och sätter in alla bilder i album. Det är roligt men det tar också väldigt lång tid, eftersom jag vill sätta in så mycket bilder som möjligt! Jag har redan tagit slut på två STORA album 40x40 tror jag dom är... och jag har bara hunnit till skolavslutningen, alltså ett halvt år sitter i två album, det är rätt bra jobbat! x)

Men iallafall jag tänkte vara slö och bara framkalla bilderna oredigerade men sen insåg jag att vissa bilder skulle bli så mycket finare om man bara redigerade lite. Så jag tänkte visa två exempel. Och dessa bilder tyckte jag va fina redan oredigerade men oj vad jag ändrade uppfattning när jag hade redigerat dem.


Och efter ändring av NIVÅER och FÄRGBALANS blev resultatet såhär:
En fin flicka

Jag bjuder på en fin A-K som jag hittade nu när jag satt och redigerade bilderna från min lilla bröllopsfotografering. Som jag för övrigt ska redovisa imorgon, därför sitter jag uppe nu såhär sent och redigerar bilder... Men nu ska jag sova så godnatt alla nattugglor! =)


2 söta små missar

Bea och Fredrik är inte bara söta själva, utan dom har två supersöta små kissemissar oxå! Vilka jag fick passa på att fota när jag ändå var hemma hos dom och fotade! Här är några smakprov:

Bea och fredrik

Bea och hennes pojkvän fredrik hjälpte mig till mitt fotoprojekt. Det var väldigt svårt att få till bra bilder för ljuset var så starkt och väldigt gult, så bilderna gjorde sig bäst i svartvitt.

Men här är iallafall NÅGRA snabbredigerade bilder:

Ett porträtt av Sofia

I samband med bröllopsfotograferingen förra veckan så fotade jag söta Sofia lite extra. Hon va så söt med den rosa blomman i håret så vi passade på! =)


RSS 2.0