<

Annandagen hemma hos farmor och farfar

Idag har vi varit hemma hos farmor och farfar och firat jul för andra gången detta året! Det var mysigt! =)
Längst ner finns även en liten bild på ett URVAL av mina fina julklappar (typ dom som låg närmast till hands nu när jag skulle ta ett kort) så det fattas några viktiga grejer, som jag kanske tar kort på en annan dag.

Men nu måste jag sova, för imorgon ska jag gå till TANDLÄKAREN och efter det JOBBA! Sådet blir nog inte en så rolig dag imorgon, jag hoppas att dom har gjort lagningen ordentligt så jag slipper laga igen!!!
Julafton 2011

Detta år tillbringade jag och Alex julafton tillsammans för första gången, och det blev hemma hos familjen M. Efter 3 år tillsammans sådär... Så tyckte vi att det var dags! =)
PÅ morgonen blev vi väckta av lilla Ludde som sa att vi hade fått paket i våra strumpor, och ja det hade vi! Och vi insåg till och med att tomtens renar hade bajsat på taket över altanen. Jättehäftigt tyckte vi!
Lite risgrynsgröt till frukost blev det med och sen så mös vi i bastun allihopa. Väldigt skönt! =)

Resten av dagen bestod av KalleAnkatittande, Jultomte, paket, massa gott julgodis, JÄTTEGOD julmat och massor av julemys!

Alla fick jättefina julklappar och vi hade helt enkelt en jättemysig julafton med bara familjen!
världens bästa anställda

Det måste ju vara jag? =)

Hehe, bara för att jag har bakat fina kakor som jag ska ge i julklapp till mitt jobb! Eller dom som jobbar där, bara för att dom är så bäst! Sådeså! Hemligheten som står i kortet får ni endast se om ni jobbar på mitt fina jobb och är en av dem som är bäst! =)
Nu kom jag och tänka på dom fina tröjorna jag hade när jag var liten, där det stod:
"morfar är min bästis, sådeså!"
Nån annan som hade en sån t-shirt? Dom va iallafall jättefina!
NU måste jag sova så jag kan sortera ännu fler glassplitrade strumpor, sälja fler barnvagnar, vara trevlig mot fler kunder imorgon!

Jag ska även överträffa mig själv i min individuella tävling tillsammans med min fina stegräknare som jag har införskaffat, sov gott! =) <3Studiebesök på city studios

Idag var det ingen vanlig skoldag, vilket var väldigt skönt, att slippa tänka på skolan i några timmar. Jag räknade ut att jag har 11 inlämningar/prov/redovisningar denna vecka, på 5 dagar. Visst låter det härligt?
Men iallafall idag hade vi Estetdag så vi åkte till City Studios och var där i några timmar. Vi fick lite utbildning och chansen att låna studion ett tag!

Här är 2 bilder som jag tog idag, fler kanske ni får se senare. Den första på Sofia & Nisse  och den andra är på A-K & Nisse. Den senare bilden kunde jag inte förstå vad den liknade för något, men jag kom på det nyss. Det ser ut som en bild från Twilight! =) heheHär är kommer nu några bilder som jag har snott ifrån Victor i min klass, och jag tycker att det märks klart och tydligt att vi är fotografer, inte modeller!! x) hehe
 

försenat inlägg, bilder från utställningen!

Lite bilder från utställningen som började förra lördagen och höll på tills i torsdags. Bilderna från utställningen har pappa tagit, sen så kommer det även lite bilder på några blommor jag fick men dom har jag tagit, hihi! =)

Pappa och jag LANAR - Släktforskning

Ok jag har blivit nörd jag vet, men släktforskning är ju hur kul som helst. Och jag känner mig jätteduktig varje gång jag lyckas hitta något nytt och spännande! Så nu började jag och pappa leta gamla bilder så nu hämtar han sin dator så ska vi lana och hitta info tillsammans! WIHOOOO=)

Ok slut på knäppheter, och bort med nördlinnea, men ni ska få se lite bilder från utställningen, jag lovar! Har bara inte haft orken till det de senaste dagarna.

portfolio fine art nude

 
 
 
 
 
 
 

portfolio barn

    


Förbereder för utställning

Hela dagen igår och förrgår fixade jag, skar ut passepartouter, satte in i ramar, mätte putsade, klistrade, skrev, you name it. Det har varit fullt kör inför utställningen. Men nu är allt äntligen på plats. Kom hem alldeles nyss efter att ha spenderat hela eftermiddagen/kvällen på GALLERI ÄNGEL tillsammans med farmor, farfar och pappa.

SÅ glöm inte bort det nu, alla är välkommna till min och farmors utställning på västerlånggatan i gamla stan!
Imorgon startar det och jag kommer vara där 12-17 =) Kom vettja!


Jag gillar att pappas strumpor har samma färg som stegen! x)


RSS 2.0