<

Lycklig

Jobbat idag, och har hela dagen fått lära mig om bilstolar och sånt så jag kan vara ute på golvet lite mer. Hjälpte till och med några kunder som blev väldigt nöjda (Hoppas jag) och var glada och så även fast jag inte kunde allt. Och snånt gör mig glad! :)

Eftetr Jobbet hämtade pappa & Alex mig och då bar det av mot Täby C för vi skulle fixa med mitt objektiv. Och ALLT LÖSTE SIG!!!! Jag pratade med den snälla kilen som hjälpte mig när jag lämnade in det för andra gången och han kom ihåg mig och för att jag skulle slippa lämna in det EN GÅNG TILL så bytte han ut det mot ett helt nytt!!!! Så nu är jag nöjd och tänker handla mer på Expert för dom vet iallafall hur man hanterar misstag!!!

Förresten, jag är överlycklig, jag vet att min lilla babbepabbe mår bra! Jag fick ett meddelande på hans hemsida av polisen som har honom nu, som berättade att han mår bra och att han har gått och blivit skåning! =)<3<3<3


Underbar? Fredagskväll

Äntligen fredag.
Äntligen lov.
Var i skolan och såg på NV08Musiks avslutningskonsert, dom är mina nya idoler!
Fick sms från expert att mitt objektiv hade kommit ifrån verkstaden, efter typ 2 veckors försening.
Åt god middag med pojkvän.
Tänkte precis säga att allt har varit bra idag och att det är skönt med fredag men...

Jag hade sån fotolust eftersom jag har varit utan mitt fina objektiv i några veckor så jag skulle ta någon fin bild att lägga upp på bloggen...
Så testar jag med autofokusen och den vägrar att fokusera, den bara svajar fram och tillbaka och hittar inte fokus. Så var det definitivt inte innan jag lämnade in det... Så de på verkstan som har fixat med det har tydligen pajat autofokusen som de bytte förra gången... Blir så galet trött!!!!
Nu ska det alltså bli 3:e gången jag lämnar in mitt objektiv utan att jag har förstört det, det har ju varit fabrikationsfel och deras okunskap som gör att jag blir utan det!
Känns som om jag inte bara ska nöja mig med att de fixar det den här gången....

Känner mig såhär just nu!!!


typ det gulligaste som jag sett

Sjukt gullig video, jag skojar inte om jag har sett den typ 500 gånger! Den blir bara sötare om man läser texten och lite bakgrund om dem. Det är en 24 årig pappa och hans 6åriga dotter, ENJOY:

 


På tal om ingenting, idag ska jag på handledarkurs för att få övningsköra (jag vet jag är NITTON och har fortfarande inte gjort det) Så nu är det dags! :)


Händer imorgon

Ja som bilden säger, imorgon fyller jag år och då blir jag gammal! Hela NITTON år!!

Idag fick jag en liten middag hemma hos pojkväns familj, han hade skvallrat att jag gillar schnitzel med potatis, ärtor och skirat smör! :D MUMS!!
Jag fick fina presenter oxå, ett par snygga byxor och en skjorta/klänning, Och så fick jag graffitinails nagelack av hans mormor och morfar. Bilder kanske kommer imorgon för nu ska jag sova så dom kan komma och gratta mig imorgon bitti! ;)
Sov göttBrudpar norr om stockholm efterlyses

Det är såhär att jag ska göra ett fotoprojekt i skolan, då vi ska rikta in oss på en speciell gren, jag valde då Bröllopsfotograier.
Men mitt problem är att jag måste hitta en fotograf som jobbar på det sättet jag vill jobba på som jag kan gå på studiebesök hos och mitt största problem, HITTA ETT BRUDPAR!!!
Grejen är att det kommer vara GRATIS, för er så länge jag får publicera bilderna på min blogg och använda bilderna. Men sånt skriver vi självklart avtal om.

om du eller någon du känner ska gifta sig inom några veckor och vill ha en fotograf som jobbar gratis, hör av er!!
Alla hjärtans dag

Ja det är denna dag idag, men det känns inte som om SL är så hjärteliga av sig idag.
För jag kom en timme försent till skolan.
Fick stå och vänta på tåget i en halvtimme i 25 minusgrader.
Och sen stod det still en halvtimme till vid en perrong och väntade på ett tåg som aldrig kom...

Min pojkvän är underbar och det var bara det jag ville säga. För nu ska jag gå och mysa med honom i soffan. Framför tvapparaten.

Tänkte bara bjuda på en bild på honom som jag tog till min fotoläxa, att dokumentera ett yrke med en prosa bild och en faktabild. Är det nån som kan gissa vad det är för yrke jag vill skildra? (Innan jag visar den faktadokumentära för då är det ju superenkelt)

puss


skjugi koner

Jag vet, jag har varit jättedålig på att uppdatera...
Men jag har lite mycket att göra eftersom jag har bytt, bostad, adress och kommun. Så jag har lite fullt upp, med att plocka upp flyttkartonger och om inte det vore allt så har jag kursprov i matte nästa torsdag. Så bloggen blir lite lidande.
Men jag bjuder på en liten lapp jag hittade i en låda, som jag skrev när jag va liten. Ni ser var jag har fått min fina handstil och stavningsförmåga ifrån va? ;)
 

Reportage - En stund att minnas

Förra veckan hade vi som uppgift i skolan att göra ett reportage över en händelse eller någons dag på jobbet!
Jag valde att göra om när vi gick till min mormor och morfars grav, dagen då det var ett år sedan mormor dog.
And this is the result:


RSS 2.0