<

Sanning 2 - Det jagar mig 24/7

Rädd är jag för många saker
Men jag är riktigt, RIKTIGT livrädd för allt som har med magsjukor att göra, eller nej, jag är livrädd för spyor. Det är min absolut största fobi och det jagar mig, dygnet runt.

Vintern är värsta tiden, då just det ingen vill ha härjar, men tro mig ni som bara tycker det är jobbigt att vara lite magsjuk har ingen aning om hur jag har det. Jag lever i ständig ångest, jag tänker på det på dagarna, drömmer om det på nätterna,  jag får ångest när jag är i skolan, åker buss och överallt där det finns många människor, och då säger jag till mig själv: Linnea, lugna ner dig! Ta djupa andetag! 
 
Det hjälper för stunden, men jag kan inte släppa det, vet jag att någon är magsjuk proppar jag i mig vitpepparkorn för det är nån husmorskur som många anser ska funka. Jag går på allt för jag vill verkligen inte.
Min pojkvän har en lillebror som är snart 4, han går på dagis och ja där finns den, den fruktade vinterkräksjukan!

Om jag säger såhär, min pojkvän har inte varit hemma på en vecka nu, för min skull, för att vi ska slippa skiten. Jag vet inte när man kan gå dit igen, för bakterier lever kvar, i två veckor kan de leva på ett badrumsgolv.
Ni ser jag är riktigt nojjig. Jag måste gå till en psykolog innan jag klär in mig själv i plastfolie och sätter på mig gasmask innan jag ska gå ut!

Jag vet att det finna många som mig, och ännu fler som tycker att jag är hur löjlig som helst, "det är ju bara att gå och spy om man mår illa". Men det är inte så lätt, det är inte lätt alls utan det är omöjligt!!!

Jag förstår er som tycker att jag är löjlig, jag va likadan själv förut, för min mamma är likadan som mig och när jag var liten förstod jag inte henne, men nu gör jag det, för jag är själv 10 gånger värre än henne.

Någon som är likadan som mig som har något tips på hur man kan lösa problemet?Sanning 1

Jag kom på en sak, för att göra min blogg lite mer intressant!
För ibland har jag verkligen ingen inspiration att skriva och det är så tråkigt att bara skriva hej idag har jag varit i skolan, maten var äcklig, sen gick jag hem... Bla bla bla...
Så jag ska börja skriva sanningar om mig själv. Vi får se hur det projektet funkar! :D

Sanning 1:

Jag blir stört glad när jag får post!
Det spelar ingen roll om det är räkningar eller fula brev, varje dag kollar jag om det har kommit något till mig och blir lika besviken varje dag när det bara är brev till mamma och pappa. Men när det väl kommer en liten räkning så blir jag överlycklig. Jag vet inte varför men lite knäpp är jag nog.
Idag bestod 2/3 brev till mig! :DJag saknar mitt hjärta.

Han är i Lofsdalen. 
Han åker skidor.
Utan mig. 
Men han kommer hem snart! :)
   
Lofsdalen 2010
Fotograf: Ola Marksell
Redigering Linnea Marksell


sitter här...

Jag sitter här och filar naglarna, lyssnar på musik, oh värst av allt....

PLUGGAR MATTE!!!

Jag har nämligen matteprov imorgon. Men dagens dag var rätt skön eftersom vi slutade 11.05 och då spenderade jag några timmar med Sofia och A-K i Täby C. Trevligt, men nu måste jag återgå till matten....

Jag bjuder på en söt koala, som finns på min lilla finfina dator som vi har fått av skolan.


två glas och en lampa......Kan man göra mycket roligt med.
Den  här bilden tog jag när vi hade fotouppgift att fota komplementfärger, fast det var inte den jag i slutändan använde mig av men ändå. Det blev liksom en RGB bild! :D  Men jag gillar den och där kommer vi till mitt problem!
Vi ska ställa ut varsin bild i skolans bibliotek och jag funderar på om jag ska välja denna.

Men jag är osäker, är den för tråkig?
Eller är det just det som är bra?
Eller vet ni nån annan bild som ni tycker skulle passa bättre?
Det är absolut inget tema utan det ska bara vara en "fin" bild som jag har tagit, som avslutning på Foto-B kursen...

tvåtusentio

Jag läste nyss en "lista"!
En lista med massa frågor från tvåtusentio.
jag tycker det är roligt att läsa såna listor när folk svarar.
Men jag orkar nästan aldrig svara på dom själv.
Men en fråga var värd att svara på:

4. Dog någon som stod dig nära?

Ja! 
De mest underbara människorna på hela jorden
Mormor och Morfar <3


Det satt en Hackspett I vår syren 

Det nya året börjar bra...

Ja nu har jag och alex varit förlovade i ett år. Vilket är väldigt bra! Och det firade vi hemma hos mig tillsammans med min pappa. Vi åt god mat, grillat och tårta, och kvällen avslutades med de trevliga grannarna här på biskopsgränd när vi sköt lite fyrverkerier! :D 

Eller nej den avslutades med en timmes snöskottning, även det tillsammans med en trevlig granne. Vi hjälptes åt att köra med pappas snöslunga och skotta så man kunde komma ut/in på gatan...

Men i går, söndag då skulle jag ha jobbat men det blev inte så för jag är sjuk. Har MEGAHUVUDVÄRK och har inte kunnat sova och mår allmänt dåligt. Men då har jag ialafall fått chansen att pröva min och pappas julklapp som jag (vi?)  fick av honom.  En ritplatta + Photoshop Lightroom 3.2!
Det va lite roligt och MYCKET lättare att redigera bilder!  Så här får ni se resultatet av bilderna från nyår! :)

En flicka och en pojkeEn pussEtt glas som fylls med drickaEn pappa som grillarEn bild som jag bjuder på för att min pojkvän är knäpp och jämt ska ta massa konstiga kort! :)

RSS 2.0