<

Hur 776 bilder blev 59

NU är äntligen alla färdiga, så nu ska de bara in på en liten dvdskiva och sedan levereras till brudparet. Här bjuder jag på några till som jag inte tidigare visat. Sov sött sverige =)


OBSOBSOBSOBSOBS!!!

Jag tänkte bara berätta att jag håller på och ändrar designen på bloggen och jag trodde jag va färdig men nu när jag dubbelkollade så såg jag att vissa saker ser konstiga ut. Så ni får ha överseende med dessa saker, för jag måste sova nu. Är helt slut efter fältbiologin, och imorgon ska jag med mamma ut till landet och fixa massor.

Så Godnatt för nu ska jag sova ungefär såhär skönt (fast pojkväns lillebror är utbytt mot pojkvän)


Fältbiologi = ingen fritid

Jag har EGENTLIEN sommarlov nu men de tre senaste dagarna har jag fått gå upp tidigt iallafall. Dagarna har varit fullsatta med promenader ute i nature, plockande av blommor, skrivande av dagbok! Så mycket mer har jaf faktiskt inte hunnit med tack vare att jag valde fältbiologi som individuellt val. Trots att jag "slösar" 5 dagar av mitt sommarlov så är det väldigt najs att gå en 50 poängskurs på fem dagar. Och sedan efter ovet lämna in dagboken och ett herbarium med 30 olika blommor! =)

Men igår hann jag iallafall med ett besök på Vapiano tillsammans med ett härligt gäng babyland personal, after work kallas det. Nackdelen var att jag missade Marcus avskedsfest men ibland händer två saker samtidigt....


Och det hemliga brudparet är....

Bea och Fredrik som gifte sig igår på skansens drop in-bröllop!
Här är några bilder, jag hinner inte fixa flera nu så jag kanske bjuder på några från själva vigselakten och så senare! =)776 bilder senare...

...Sitter jag här framför datorn, sorterar, väljer, studerar, beundrar och ännu mer sorterar bland alla de bilderna jag tog idag på det underbara brudparet. Vilka jag fortfarande inte tänker nämna vid namn eftersom det fortfarande är lite hemligt. Alla vet inte om det än! =)

De hade väldans tur med vädret, fast jag hade nog önskat att det vore mer molnigt, men vad ska man göra jag hoppas och tror att jag lyckades få till en hel del fina bilder!

Och så önskar jag dem massor av lycka i framtiden, för det tycker jag verkligen att de förtjänar! <3

tiondejuni

Idag har varit den skönaste men oxå jobbigaste skoldagen på ja många år. Det började med avslutningsfika hemma hos engelskaläraren och direkt därefter begav vi oss in mot bergianska för picknick med fotoläraren och alla fotoelever!
det va rätt skönt men det jobbiga var värmen, helvete vad varmt det var, jag kände mig som en pensionär som ville sitta i skuggan!

och imorgon händer något spännande, men det är en hemligheeeeeeet! =) sov gott!


Solandeledighet

Äntligen en dag med fint väder då jag är LEDIG!!!
Så idag ska jag göra jättemycket:
Sola
Skriva avtal
Sola
Dricka något gott kanske
Sola
Äta lite mat kanske
Och sola lite mer... kanske!

Glöm inte att skydda er! =)Dag 4 - Min hobby

Vilken dålig lista allt är så svårt, jag har så mycket att välja på!! Därför tänkte jag att jag visar bilder på några av mina smickrande små hobbys! =) Men det finns fler, bara det att jag inte hittade så mycket bilder, eller jag va lat och orkade varken leta eller ta nya! :p

Men nu får ni gissa!

 


Sluta dröm om det ljuva livet,

vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde!


- Håkan HellströmPS. Detta är tidsinställt och nu är jag hemma hos farmor och övar på hur man skär ut passepartouter:p

Waxholm - Skogsö

För några dagar sedan så planerade, pappa, Alex och Jag att vi skulle åka till Vaxholm och äta stektströmming med mos, för jag har aldrig ätit det och enligt dessa två snubbar är det jättegott! (och då att påpeka, ingen av dessa gillar egentligen fisk)
Men det blev ingen strömming, för Alex Farmor kom och hämtade upp oss med deras lilla båt så tog vi en utflykt till deras lilla hus på Skogsö! Det blev iallafall en trevlig eftermiddag med goda bullar istället för strömming =)


Min kära pappa står och tittar på båtarna

Alex farmor kommer i sin båt

Min älskling och Lena

Alex farfar Tord och Lena
Foto: Alex

Pappa och Jag 
Foto:Alex

Min duktiga lilla meckargubbe fixade deras gräsklippare oxå! =) puss på dig


Duktig igen

Nu när min lilla älskling har kommit hem ska vi åka och träna tillsammans! Men jag ska inte lura er att jag har blivit något hälsofreak, för detta kommer säkert gå över lika fort som det kom. Men det är ju bra så länge det varar!

Såhär ser min ryggtavla ut! Skojade bara, det är min kära pojkväns rygg fast den är ju iförsig min! :D hehe


Dag 3 - En familjemedlem

Jag tog en liten paus i den här grejen men nu kommer jag igång igen!
Svårt att välja eftersom jag har fått en rätt stor familj med tanke på att jag räknar alex familj som min med eftersom vi typ sitter ihop!  Men den roligaste familjemedlemmen måste ju vara Alex minsta lillebror, min oxå? eftersom jag enligt honom är hans storasyster/storebror.... Men här kommer han iallafall ----- LUDVIG!
Han är 4 år, jättebusig och supergullig.

Och här kommer en video från i söndags, vi hade tråkigt i bilen han och jag och detta är resultatet! x)


RSS 2.0