<

Bröllopsporträtt

Idag har jag fotat Sofia och Nisse som va snälla och ställde upp till mitt fotoprojekt. De är alltså inte gifta på riktigt! ;) Men Vi hittade en brudklänning på secondhand för 10 kronor och så fick Nisse ta med sin kostym, sen körde vi!

Bilderna är inte så välredigerade för jag ville mest lägga ut dem snabbt, så ni får nöja er med detta sålänge. Jag berättar kanske sen vilka jag väljer ut till projektet! men nu bjuder jag på en riktigt gammal klassiker och några fler!:)
 

Blomma i fönstret och en liten Linnéa

Jag sitter här i min lägehtet med solen skinandes utanför, och mitt enda sällskap är tv'n, datorn, kameran och min blomma i fönstret. 

Jag sitter här ensam, funderar och önskar. 
Ibland önskar jag verkligen att jag va såhär liten igen och det inte fanns några problem. 
Då alla jag älskade fanns runt mig och brydde sig. 
Då jag kunde få leva livet, då jag tillät mig att skratta.
Då min mormor och morfar fanns. 
Jag önskar verkligen att dom finns någonstans där de kan se hur otroligt mycket jag saknar dom. 
Och ibland hoppas jag på att jag ska vakna upp från den här drömmen  och kunna åka dit och bara krama dom. Där mormor kan säga att allt är bra och ge mig en bamsekram. <3 


Sanning 3

Jag är så utmattad och trött så jag somnar i soffan. Det måste ju  bero på någonting?!
Kanske att jag är sjukt trött! Så nu när klockan är några minuter efter 10, varför är jag fortfarande vaken? Min kära pojkvän sa för en halvtimme sen att vi skulle gå och sova och då skulle jag bara skriva färdigt en grej på datorn. Så nu sover han i soffan och jag sitter här.

Där är mitt problem, hur trött jag än är så går jag inte och sover. "Jag kan ju inte gå och lägga mig halv nio, det är ju för tidigt" - Men förtidigt för vaddå? För tidigt att gå och lägga mig för att jag ska vara sjukt trött imorgonbitti?
Skärpning Linnea, NU SKA DU GÅ OCH SOVA!!!! Men där kommer nästa problem, när jag lägger mig i sängen kan jag ju självklart inte sova heller...

Jaja nu ska jag försöka iallafall, så "sov gott och vakna torrt!"


Grattis på --- dagen

Min farmor fyllde 70 år idag, så grattis till henne. Här är några bilder från ifag när vi va där och firade henne:Studiebesök - Av längtan till dig

Här kommer bilderna som jag lovade från mitt studiebesök hos de duktiga fotograferna bakon 2Brides!
Jag fick följa med på vigseln mellan Ulrika och Fouzie som ägde rum i Duvbo kyrka, Sundbyberg den 11/3. Det var ett jättefint bröllop och jag önskar de två supergulliga personerna massor med lycka! =)

Eftersom jag inte fick fota brudparet så har jag mest dokumenterat mitt studiebesök och har fått massor av bra tips och erfarenheter. Det är ett steg på vägen mot mitt fulländade projekt och kanske mot drömmen om att bli bröllopsfotograf själv! Men till mitt projekt så behöver jag fortfarande ett brudpar. Någon som vill ha en bröllopsfotograf? :)

Här är iallafall några bilder:
Fredag, jobb, middag och rolig grej

I fredags så var jag på studiebesök hos två brölopsfotografer och ni kan få se bilder ifrån det när jag har frågat om jag får lägga upp de på min blogg! :) Idag har jag jobbat, massor. Vi va lite kort med personal för att några va sjuka så det va bara jag, Bea och Julia som fick tampas idag, men jag tycker att vi lyckades ganska så bra! :)
Bea tvingade mig att skriva en service order så det har jag gjort idag, min första så nu kan alla som har en trasig barnvagn eller något annat trasigt komma till Linnea så fixar jag det! x) Eller....?
Efter jobbet hämtade iallafall mamma mig så jag åt god middag tillsammans med henne!

Iallafall, jag har något jätteroligt att skriva om. Eller det kanske inte är så roligt för er att läsa men jag tycker det är stört roligt att människor kan vara så knäppa som den här personen är. Men det hinner jag inte med nu, det får bli imorgon eller typ nån annan dag! :)IPOD TOUCH NÅGON?

Är det någon som vill köpa en ny IPOD TOUCH 4:e generationen i en helt oöppnad förpackning?

8GB minne
Kvitto finns!!

Kontakta mig för mer information!


Födelsedag och båtmässa

Igår va vi hemma hos min faster Åsa för hon fyller 40 (idag)! Hon fick lite presenter och enligt henne de finaste rosorna hon någonsin hade haft. Och vet ni vad, vi köpte dom på ICAKragsta här i Vallentuna och inte i någon exklusiv blomsteraffär. Tyvärr fick jag ingen bra bild på dem, jag orkade inte springa runt och fota blommor när det fanns människor att fota.

Och idag begav vi (jag, pappa och Alex) till båtmässan. Pappa jobbar ju inom den branchen så vi hade fribiljetter och fick gå in gratis, wiohoow. Synd att man inte kunde få en av de fina båtarna gratis oxå... =(

FÖDELSEDAG:

Minsta kusinen


...hjälper till med paket


Och försöker locka fram katten som har gömt sig!

BÅTMÄSSAN:

kycklingpiroger till middagRSS 2.0