<

en duktig, skön men väldigt jobbig dag

Dagen började med att jag pussade min älskling hejdå för han ska ut och campa med skolan, som avslutning på idrotten. Sen somnade jag om. Gick upp, nej jag, nej jag snoozade i en halvtimme och sen gick jag upp. och när jag skulle gå till tågen hade jag inga hemnycklar heller. jag letade som en idiot och tillslut hittade jag dom i handväskan som var det första och sista stället jag tittade på....

Väl i skolan var det biologilektion som gällde, med dissektion av råttor på schemat. Det var båda hur äckligt som helst men också väldigt intressant. Sen pågick skoldagen till 3 och på väg till tåget höll jag på att smälta bort för eftersom jag va lite stressad hann jag inte notera vad det var för väder så jag var inte direkt klädd för vädret. Väl hemma byttes kläderna mot bikini och så planterade jag lite blommor. Men när jag hade gjort alla tänkbara saker så fick jag lite psykbryt eftersom jag för det första längtade efter min pöjke och p.g.a det så hade jag heller inget vettigt att göra så jag bestämde mig för att vara duktig. Jag tog en joggingtur! Med mina fina joggingtights, ett linne, springskor, och musik i öronen gav jag mig ut.

Min kondition är ju knappast den bästa efter min lilla olycka förra vintern, så jag orkar inte springa så värst långt i sträck men jag varierar att springa och gå så blir det bra träning iallafall. Väl hemma (ASHUNGRIG) så lagade jag middag - Köttet som blev över från igår, keso och majskolvar blev middagen.
Nu ska jag läsa igenom min individuella rapport i estetisk orientering och sedan skicka in den.

Sen ska jag sova.... ENSAM!!!!!!!!! :(
God natt, och en extra puss till de som jag saknar<3gammalt nytt objektiv

Nu kommer det en lite lång historia så ni som vet att ni inte kommer orka läsa kan sluta! :p
Men iallafall, för några dagar sedan så fick jag en analog kamera utav Alex farmor & farfar... Och med den så följde ett objektiv. Efter att jag hade undersökt kameran så insåg jag att det var ett EF objektiv, Alltså det borde passa till min digitala kamera... Hmm så jag prövade och det passade! =)
Så detta är bara några exempel på bilder som jag mixtrade lite med när jag prövade objektivet. Bilderna i inlägget nedan är även dom tagna med det objektivet. Det vart lite coolt tycker jag, även fast jag inte riktigt har kommit underfull med varför skärpan inte blir perfekt. Objektivet kanske är så eller så är det något annat....


Mannen där är väldigt nöjd! Ja nöjd, nöjd, nöjd...

Idag känner jag mig nöjd. Har bokat en bröllopsfotografering som kommer bli min första! =) Det kommer bli jättebra tror jag, men lite nervöst är det! Och under sommaren kommer jag att fota 2 olika brudpar vid olika tillställningar. Så det känns som om min dröm långsamt börjar arta sig nu och förhoppningsvis så blir dessa två nöjda, annars kan jag nog lägga min dröm som bröllopsfotograf i papperskorgen men jag ska göra mitt bästa och jag tror faktiskt att jag har kapacitet till att klara det! =)  heheps. jag tycker om min pojkvän! =)


HeroinIST

Min forna klass, NV08FMT hade studentskiva igår, med ist-tema. Alltså ordet skulle innehålla ist. Jag hade lite, eller väldigt mycket beslutsångest men det slutade som heroinist. Jag var nog den som såg sunkigast ut på hela studentskivan eftersom alla va snygga och söta och jag såg hur sliten ut som helst! =)
Bilderna från själva studentskivan som vi tog med min mobil kommer upp snart när jag får bluetoothgrejen att fungera...

Men såhär såg jag ut, med väldigt mycket hjälp från min pappa. Han borde döpa om sig till Ola "fixar" Marksell, för han har så finurliga idéer! =)


Dag 2: En favoritpryl (och några konstiga sanningar)

Jag har nog ganska många favoritprylar, så det va lite svårt att välja men den här hamnar nog på en ganska klar förstaplats! =) Och detta är en av de första bilderna tagna med kameran oxå. Bara för att testa den direkt efter uppackningen så fick kartongen leka modell, men vid tillfällen som detta så får man användning av sådana bilder! =)

Om ni lovar att inte mobba mig så kan jag berätta några av mina andra favoritprylar:

min mobiltelefon - What to say, man måste ju kunna hålla kontakt med omvärlden
min pincett - Jag är lite, vad ska vi säga, jag är en pillermaja, jag älskar att pilla på saker och där kommer alla äckliga posmaskan in i bilden. Det är jätteroligt pilla bort sådana med en pincett! Eller, den är bra till mycket =)
min sänglampa - Den är superbäst om man har svårt att sova, då tänder jag den, öppnar en tidning, somnar, tidningen ramlar ner på pojkvän, han vaknar och släcker lampan. Då säger jag, "NEJ SLÄCK INTE JAG LÄSER!!!!" x)
min almanacka - Jag hatar när det är tomt och tråkigt så jag älskar att ha med den överallt och skriva in massor och måla i olika färger så det blir jättefint!
min dator - Om jag inte redigerar bilder så finns det alltid något annat skoj tidsfördriv!
min nässpray - DÖDSVIKTIG!!!!! Annars dör jag, eller iallafall får sömnbrist! Jag kan inte sova om jag är täppt i näsan så därför använder jag nässpray, och därför har jag blivit beroende. Och om du ska säga att jag ska sluta, berätta det först för min pappa och sen för min farfar och när dom har löst det, berätta det då för mig!! :) Om vi säger såhär:det går i generna! =)hehe


Dag1: Ett självporträtt

Oj va detta var svårt! Men detta va den senaste "egobilden" som jag hittade och den får faktiskt duga! Skratta inte förmycket bara!  x)

Fotolista

Min kära faster, Åsa tipsade mig om den här listan. den kommer från denna blogg! Lite roligt med en ny bild varje dag, och det passar ju mig eftersom jag är lite smått intresserad av fotografi sådär... :p
Istället för at tman ska skriva något nytt varje dag och så, det här kommer bli roligt, om jag bara lyckas fullfölja det! =)


Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad (favorit i repis)
Dag 25:
I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

kvällsbak

Jag fick ett ryck och började baka rosenbullar klockan 9 typ... Men pappa och Alex blev iallafall nöjda när de fick nybakat bröd som lite kvällsfika! =)


Sofias present

Såhär såg Sofias 18-årspaket ut som hon fick av mig i lördags när kvällen spenderades hemma hos henne. Det tog längre tid att slå in och göra kort än vad det tog att öppna det, men vad gör man inte för sina vänner och om man har överskottstid...^^ hehe

RSS 2.0