<

Fina Sofia

När vi fotade med företaget i Söndags så fick vi några minuter över när vi riggade och testade utrustningen så fina Sofia fick hamna på bild! =)Portfolio - Bröllop

2012 
 
  
 
 
 
 
2011
 
 
 
 
 
 
 

Titta vad jag har köpit idag

Den här såg jag i en reklamtidning.
Jag tyckte den var fin.
Jag tvingade pojkvän att åka dit med mig.
Jag köpte den.
Kom hem och var tvungen att pröva den.
Visst var den fin? =)


Pappas födelsedag

Han fick både middag, presenter och hemmagjord cocopopstårta, som Alex dekorerade så fint! =)
Jag frågade om han kände sig gammal nu när han nästan är 100 år, jag menar 45 avrundas ju till 50 och 50 avrundas till 100, men han höll inte riktigt med mig... x)

Grattis på födelsedagen iallafal pappa<3Fine Art Nude

Denna konstform började intressera mig 2011 men dessa bilder tog jag inte förens våren 2012. Då jag valde att arbeta med detta som mitt slutprojekt i kursen FOTO-C.
Slutresultat: MVG
 
 
 

FOTOMÄSSAN 2011

Jag vet inte om jag har sagt något men JAG SKA STÄLLA UT PÅ FOTOMÄSSAN, med andra fotoelever från ÅVA!

Idag har vi varit på Älvsjömässan och fixat och trixat med våra bilder. Tillslut lyckades vi få upp alla så det ser snyggt ut, dock med ett litet missöde med en av mina bilder, typiskt! Men hoppas ingen ser det. :/
I förrgår kände jag mig så sjukt nöjd, när jag hade skrivit ut och monterat mina bilder och allt va jättesnyggt. Men idag så känns det som om allt kommer gå åt helvete, det är nog inte min dag bara.

Om ni vill träffa mig så kommer jag vara där hela dagen imorgon (10-18), så kom dit om ni skulle vilja ha en autograf eller så! x)  Skämt åsido.
Men jag tänker faktiskt inte visa vilka bilder jag ska ställa ut, ni får pallra er dit om ni är nyfikna!!!! Snäll jag e va!? =)Superpappa

Igår gick jag upp jättetidigt(?) trots att det var helg för jag skulle göra lite frukost till min kära far eftersom det va fars dag. Han fick lite fina presenter som han blev glad för, hoppas jag! Han fick ett par "superdadstrumpor", och två tröjor! =)  
Men stackarn va tvungen att åka iväg och jobba hela söndagen, men han fick som sagt iallafall mys på morgonen.
Jag och Alex kollade på Vampire Diaries under dagen *knark* och sedan övningskörde jag med Björn. Det blev middag hemma hos familjen M och till efterrätt blev det glass och lite rappakalja, jag tog revanch sen förra gången då jag förlorade, men nu fick dom!! =)


Fotade med Emilia

Yes, precis som det låter så var Emilia jättesnäll och hjälpte mig med att stå som modell till ett av mina fotoprojekt för några veckor sen. Och det resulterade i många naturliga och vackra bilder. Trots att hon var lättklädd och frös så tycker jag att vi lyckades. Dessa bilder hade dock inget med mitt projekt att göra, dessa blev till när min kamera fick lite frispel, typ! :p  Har dock inte haft tid att redigera dem förens nu...
Dop / Namngivning / Konfirmation

 
  


Dammar av bloggen och jagar bort alla spindlar

Ungefär...
Det har inte blivit mycket bloggande alls på senaste tiden. Det har varit så sjukt mycket att göra så jag har inte haft tid. Och ska jag vara ärlig så är inte bloggen det jag prioriterar först! =)
Här får ni iallafall se ett urval av de bilder jag har tagit sedan vi sågs sist, dock har jag inte hunnit så mycket av det heller. Men det får duga! =)


Jag, Alex & Pappa var och tände ljus på mormor och morfars grav. <3 Visst är gravstenen fin, jag är verkligen nöjd med valet av den. Det var verkligen som att ta ett kort på min idé i huvudet och sedan tillverka den, hoppas att de skulle vara lika nöjda som jag är.  Mormor och Morfar förtjänar det finaste! <3


Redigerat lite extra bilder och skickat iväg.

Redovisat vårat idealsamhälle, detta var mitt bidrag till hur det såg ut. hehe

porträtt

Blandade bilder från 2011/2012.
Både i studio och ute i naturen med naturligt ljus.
 
  
  
 
 

portfolio sammankomster

 


 
 
 

PORTFOLIO PORTRÄTT


 


RSS 2.0