<

Nya brills

Har varit i Täby C och Arninge idag med Bea och Fredrik! :) vi kikade runt lite och jag kom hem med tre diskborstar och ett par nya solglasögon! Dom är ganska udda kan man säga men jag gillar dom!!
Vad tycker ni? ;)

Sen blev det en andra vända till Täby C igen men denna gången tillsammans med Alex, vi åt middag och jag köpte en marinblå tröja!! :)


Mösspåtagning!!!!!!!!!!!!

Snabbt mobilinlägg blir det nu! Mösspåtagningen va awesome, hur härligt som helst!!! :D
Firades lite extra vid norskogsbadet och hemma hos Anna!!
Puss

 


Två fina från Camilla & Peters bröllop

Här kommer två lite speciella bilder från Camilla och Peters bröllop. Dessa får ni kika på bara för att ni ska bli lite mer nyfikna på de andra bilderna som ni kanske får se snart!

Ni får gärna säga vad ni tycker om bilderna!! =)Bilder från veckan

Har inte haft så mycket tid för bloggen så jag lägger upp lite bilder för som sagt en bild säger mer än 1000 ord! :)

Tvätta bilen, snöoväder, klippa mig, träffa bea, söta yoda, lata mig, skriva ut nya bilder eftersom de andra blev stulna, grilla, jobba, vernissage, nationellt prov i svenska!! x)

 

Sooooolig dag

Äntligen blev det lite sol under påsklovet! Typiskt bara att det är söndag och att skolan börjar imorgon... Men vad förväntade jag mig, vädret är alltid dåligt när jag är ledig och fint när jag jobbar/går i skolan! ;)

Men en dag med sol fick jag iallafall!!! Alex och jag gjorde goda smoothies till frukost och sen begav vi oss till Täby C och inhandlade några saker och sen tog vi en välförtjänt mysstund i solen! :)


Passande väder och klänningar

Äntligen igår så fick jag ett paket med två skönheter, en orange och en vit! Det är klänningar jag pratar om, den vita är självklart till studenten så den får ni inte se än! Har dock inte bestämt mig för om jag ska visa den innan eller om det blir en överraskning!!! :)

Och jag måste bara tillägga att dagens väder är väldigt passande.... Eller inte alls, eftersom det sker något särskilt idag! Så hjälp mig och håll tummarna för att det slutar snöa mot eftermiddagen!!!! :)

 


blogginlägg via en mac

oj oj vad krångligt detta är. Eftersom jag har lämnat in min lilla skoldator på reparation (eftersom jag har en spricka i skärmen p.g.a. en liten olycka) så sitter jag nu vid Alex dator. Och ja jag är van vid min lilla PC och detta är en Mac så jag har lite smått problem. Trycker på fel knappar hela tiden och allt blir bara fel. Det kaosade ganska rejält när jag skulle betala räkningar nyss men det löste sig.
Så nu idag är det iallafall premiär för ett inlägg via en mac, kanske kommer fler kanske inte, beroende på hur detta lyckas... Jag tänkte försöka mig på att ladda upp någon bild som jag fotade på de fina blommorna Alex fick när han fyllde år i lördags. Hela påskhelgen har jag jobbat men lite mystid har jag iallafall fått med mitt hjärta. Idag har jag städat hela dagen och funderat på lite inspiration till bröllopsbilder eftersom jag ska fota ett bröllop inom de närmsta dagarna. Ett hemligt ett igen, det verkar vara populärt det där....
Nu till försöket med att ladda upp en bild, den är dock oredigerad eftersom jag inte har något PS på denna datorn! ;)
Det gick inte riktigt som jag tänkt mig, bilderna blir ju åt fel håll, någon kunnig som vet vad jag gör för fel/vad jag ska göra? =)

Grattis min födelsedagsplupp<3

Idag fyller mitt hjärta år!!! Han har nu gått ifrån tonåren och fyller alltså 20!!!
Dock har jag behövt jobba hela dagen... Men hela kvällen ägnas åt att fira födelsedagsbarnet!! :)


RSS 2.0