<

Hängde med Bea & Fredrik för ett tag sedan...

Vi gjorde många saker som var nya för mig: Vi va på loppis (Jag har bara varit på diverse garageloppi(sar) i byhålor) och så spelade vi monopol (Jag har aldrig spelat riktigt monopol tidigare, endast barnvarianten). Men jag vann ju tillochmed!! TJIHOOO! =) typ iallafall... 
 
Passade lilla Ludde gjorde vi med, han å Bea blev bästa lekvänner. 

bygger om bloggen

Jag håller på och gör om för fullt nu som ni kanske märker så ni får stå ut med att allt inte ser tipptopp ut och att vissa grejer kanske inte fungerar. Men bättre och snyggare ska det bli! =)

Tack!

VEM ÄR DU? Kom igen nu! =)

Jag är så nyfiken.
Det är alltid så många som läser min blogg, det ser man på besöksstatistiken men det är knappt någon som kommenterar. Kanske är bilderna inte tillräckligt intressanta? Kanske är jag tråkig? Kanske är det något annat.

Men jag skulle iallafall vilka veta vilka ni är som läser min blogg. Ni behöver inte skriva en novell om vilka ni är, men bara berätta (kanske är det så att jag känner dig, säg det då) vem du är, och varför du läser min blogg! =) 

Kramiskramis
 
PS. Ni får inte lämna bloggen utan en kommentar!!!! 
Fotografen till dessa bilder är min pappas tjej Adriana! Bara för att ni ska våga skriva vilka ni är, så visar jag några bilder som visar mig ganska väl. Här sitter jag och solar en dag, med mina fula solglasögon, en ruffsig inbakad fläta i håret som jag sovit med, inget smink och så sitter jag å planerar inför min student. 

mjukt, vackert & naket


redigerar gamla godingar och gör fynd

Fick i uppdrag att redigera lite fler bilder från denna serien. Hittade denna skönhet. Jag tycker att den borde kunna platsa i en ungdomstidning eller liknande där någon skriver en novell, ett reportage eller liknande om ungdomars sexualitet eller något! ;)  Man kanske borde skicka in den till någon tidning, vad tycker ni? =)
 
(Nu hoppas jag att det fungerar att kommentera vilket uppenbarligen inte funkade på det förra inlägget!) 

RSS 2.0