<

Solig sportlovsdag...

...Trots det så sitter jag inne och pluggar så det blir ett snabbt mobilinlägg!!!
Men när min kära man kommer hem så ska vi iallafall ta en liten promenad, så jag får komma ut i solen ett tag! :)
Mamma har varit här på fika idag så jag har fått lite försenade presenter och det va mycket fint som jag fick!! :)
Nu måste jag återgå till mitt plugg, trots att jag har lov och ingen lust alls...

(Men jag bjuder på en liten bild från dagens Instagram, och ja såhär ser jag ut idag, känner mig lite lagom lycklig i min rosa tröja i solen trots allt iallafall)

 


Långa stressiga dagar

Just det, det har gått en del dagar sedan jag gjorde ett riktigt inlägg. 2 Mobilinlägg har det blivit men nu tänkte jag uppdatera lite mer.
Det har varit några väldigt händelserika dagar:
Jag har fyllt 20!
Jag har haft släktkalas!
Jag har fotat ett dop!
Ställt ut på UF-mässan!
Satt upp mitt slutprojekt!

Och nu äntligen Sportlov, vilket är ganska proppfullt det med av plugg och annat som måste göras!!
Fotografen av följande bilder är min vän och fotografkollega David Spak!En härlig vårdag?

Tänkte just säga att jag var fylld av vårkänslor och att det va jättehärligt!! Jag har bytt min vinterjacka mot min skinnjacka, vilket var ett ganska dåligt beslut, det fick mig att missa tåget... Eftersom mitt busskort låg kvar i min vinterjacka, halvvägs till tåget insåg jag det och jag fick vända tillbaka!! :(
Men jag fick iallafall gå lite längre i det mysiga solskenet!! :D


Födelsedagsfrukost

Idag är det ju så att jag råkar fylla år (vilket jag nästan hade glömt bort, det kanske är ett ålderstecken)! 20 år har jag levt iallafall, nu är det alltså slut på tonåren och jag får då säga hej till vuxenlivet, eller? ;)
Kalas hade jag igår och fick massa fina presenter, imorse kom Alex och pappa och sjöng för mig! Då fick jag ännu mer presenter! Nu ligger jag och gosar i sängen efter lite födelsedagsfrukost med pappa!! :)

Glöm inte att komma till stockholmsmässan idag och heja på Catch It's monter, och kanske säga grattis till mig? :)<3


Fine Art Nude Projekt - del 7

Nu kommer sista bilden som jag hittils har redigerat. Jag har dock en till fotbild men den kanske ni inte får se om ni inte råkar gå förbi min utställning. Vå får se om jag ska ha med den där eller lägga upp den här! =)


Fine Art Nude Projekt - del 6

Nu blir det ännu en fotbild, dock är den lite annorlunda än den första! Dessa bilder är några som jag verkligen gillar, just för att dom är så annorlunda! Vad tycker ni? =)


Fine Art Nude Projekt - del 5

hmm... Nu hade jag lite (läs väldig) beslutsångest över vilken bild jag skulle välja, det finns inte så jättemånga kvar nu som jag är nöjd med... Dock har jag nog sparat den bästa till sist och det kanske jag ska fortsätta med oxå! Eller vad tycker ni? Vill ni se min favorit i morgon eller sist av allt? =)

Här kommer iallafall en annan bild:


Fine Art Nude Projekt - del 4

Så nu kommer äntligen nästa bild till projektet. Det blev ett litet avbrott för alla födelsedagar och sen blev jag sjuk igår och låg hemma i feber så jag orkade inte lägga upp en ny bild, men nu kommer den!


Födelsedagsbarn nummer 2

Idag blir det inga FAN-bilder, för idag tyckte jag att det var viktigare att visa några bilder från dagen igår. Då Alex lillebror Viktor fyllde 18!!!!! Det firades med familjen och två av hans kompisar och han fick lite fina presenter, bl.a. tröjan på bilden under! (Notera meningen längst ner på tröjan)
Idag (nu) Ska vi dit på släktkalas! Hejdå=)Fine Art Nude Projekt - del 3

Idag har jag failat, har haft en besökare mindre än igår... Attans! Trots det så har besöksantalet stigit otroligt, det är nog för att ni är perversa små saker som vill se nakenbilder? Eller? ;)

Här kommer iallafall bild 3, och frågan är nu vad tycker ni?
Jag tycker att den är väldigt originell och jag totalt älskar den! =)
 

Fine Art Nude Projekt - del 2

Konstigt att mitt besöksantal har sedan igår stigit väldigt mycket. Undra om det är för att jag är en grym fotograf som tar jättefina bilder, eller om det är så att naket säljer!? ;)

Här kommer iallafall bild nummer 2:


Fine Art Nude Projekt - del 1

Nu har jag haft en fotosession med två skönheter och jag fick många fina bilder! Men nu tänker jag inte vara så ivrig och publicera alla bilder i ett blogginlägg, nej nu ska ni få vänta!! hehe
Jag kommer lägga upp en bild varje dag istället, om det inte kommer något annat emellan såklart!
Jag vill gärna höra era åsikter eftersom jag ska välja ut några av dessa bilder senare, så var inte rädda att säga vad ni tycker om bilderna!!! ;)

Här är iallafall en av mina favoriter från dagen:

födelsedagsbarnet

Här är några bilder från dagen, som jag tror blev väldigt lyckad! 

1. Lilla ludde och jag ritade lite...
2. Födelsedagsbarnet - Superglad över vad som är i paketet!
3. En sur lillebror och 2 större som inte är lika sura.
4. Vem äter semlor med bestick lixom?
5. Soffgos, min älskling<3Svärmors födelsedag idag

Hehe nu blir hon arg på mig, hon hatar nämligen att jag säger svärmor. Det låter så elakt och gammalt tycker hon, men inte något av det stämmer på min iallafall. =)
I eftermiddag så ska vi dit och fira hennes 41-årsdag med lite middag och presenter!!
Detta är det som kommer från oss:


Instagram

Några vet, några inte....
Min mobil valde för ett tag sen att säga upp sig, min kärlek som jag har haft i 2,5 år och den har fungerat perfekt så helt plötsligt en dag så ville den inte vara med längre. Denna sorg resulterade iallafall i en IFÅN, jag som aldrig skulle köpa en sån, men nu sitter jag här med en! Och jag gör precis som alla andra, spelar wordfeud, har facebook i mobilen och använder Instagram!  Och nu skkriver jag ju självklart det här för att ni som läser detta  och kanske vill följa mig får chansen! NILLEAS heter jag, ifall någon skulle undra! x)
Där uppdaterar jag oftare än här då jag skriver mer personligt där, lite mer vad som händer etc. här lägger jag ju mest upp fina bilder!

Här är ett litet urval av det jag har instagrammat!
 

 


RSS 2.0