<

Dagisgjort armband

Idag fick jag en liten present utav Ludde. Han hade gjort detta fina armband på dagis till mig. Jag tyckte det var jättefint för att det var gult, men då fick jag höra att tjejer tycker om rosa minsann, inte gult tydligen! ;p Sen fick jag oxå världens största kram som en liten extra present! =)


Alexandra

Nu har jag äntligen fått tid att lägga upp dessa bilder! Några iallafall =)
Dom blev fina och nu hoppas vi bara på att damen blir nöjd med bilderna och inte är så självkritisk, för dom ÄR fina! Annars är det mitt fel! hehe


Söker modeller till slutprojekt i foto

Jag söker modeller till mitt fotoprojekt, som skulle vilja ställa upp på lite fine art nude bilder!
Jag har valt att arbeta med den stilen just för att jag tycker det är så grymt kul att fota den typ av bilder och de blir så otroligt vackra! Jag skulle bli superglad om någon fille ställa upp på detta och hjälpa mig med mitt slutprojekt i foto. =)
Här är några exempel på typer av bilder, dessa är dock ganska gamla men ni förstår principen! Hör av er till mig om ni är intresserade att hjälpa mig. Självklart får ni bilderna efter.


Lite abstrakta sjukdomar?Nu är jag trött på sjukdomar... Inte nog med att jag blev sjuk under de få dagar jag var ledig på lovet, nu har jag blivit sjuk när skolan börjar oxå. Har varit hemma både idag och igår och detta är inte kul alls. Det är inget jag rekommenderar er andra att dra på er. Dock vet jag inte vad jag lider utav, men det verkar som någon blandning av influensan, vanlig förkylning, bihåleinflammation och någon form av typ ("påssjuka?")  eller kanske inte men jag är iallafall av någon konstig anledning smått svullen i ansiktet, precis vid kindbenen. Anyway, nu ska jag krya på mig och bli frisk så jag orkar gå till skolan imorgon och skriva ett religionsprov....


ps jag har gjort en ny design till bloggen så uppdatera om det inte syns! =)


Surrealismläxa

Jag har inspirerats utav denna:
Och Själv gjort denna:
Fotografen jag har inspirerats av heter Brooke Shaden. Hon fotar väldigt mycket "död" och konstiga bilder. Hennes bilder föll verkligen mig i smaken och jag kände att detta vill jag göra. Dock var det mycket svårare än vad jag hade kunnat tänka mig. MYCKET svårare. Men kul var det iallafall och detta är nog någonting som jag kan tänka mig att fortsätta med. För det svåra i uppgiften tyckte jag var att hålla mig inom ramarna, min hjärna ville gärna spåra iväg och då liknade det inte originalet så särskilt mycket (vilket var skoluppgiften). Men om man får låta tankarna flöda fritt tror jag att det kan bli helknasigt men det är ju lite kul! =)

jullovet

Har bestått mest av jobb, jobb och jobb för mig. Lite julfirande blev det även med. Sen fick Alex en väldigt bra idé, att vi skulle åka upp till vår lilla stuga i Lofsdalen. Sagt och gjort så åkte vi dit och firade vår andra förlovningsdag, nyår och åkte massor av skidor. Det var väldigt mysigt. Nu är det dags för skola igen och det är väl helt ok det med. Dock är jag redan superstressad för att vi hade två hemuppgifter som inte är inlämnade pga att min skoldator är lite dum skulle man kunna säga. Kan inte öppna några program alls, inklusive mina upgifter som skulle lämnas in. Så vi får se hur det går med det, men pappa försöker fixa!

Här kommer lite bilder iallafall. Har inte haft så mycket tid att fota men detta får duga för närvarande =)

 

kontakt


portfolio - Bröllop

            
      

TILLVAL


PRISLISTA ENSKILDA PORTRÄTT


Sammankomster


Dubbelporträtt


PRISLISTA BRÖLLOP

 

RSS 2.0