<

Camilla och Peter

Nu kan jag visa lite fler bilder från detta bröllop. Det var en underbart snöig och kall aprildag som dessa två människor gifte sig. Men jag måste säga att vi hade tur för det kom lite sol och blev uppehåll just under porträttfotograferingen som ägde rum utomhus.
 
 

sen midsommar

Här kommer några bilder från våran midsommar. Det blev lite försenat tack vare att jag har jobbat massor och haft väldigt mycket annat att fixa. Men nu har jag tagit mig ikapp igen!Första lediga dagen med sol

Idag är det första dagen med sol på mina tre lediga veckor! Det känns ju skönt att börja jobba på måndag nu när det ändå verkar bli fint väder. Jag ville ändå inte ha någon sol och bli brun...
 
 
Igår var det dock lite sol på kvällen men då blåste det som sjutton. Vi va iallafall i Åkersberga och firade min kusin som fyllde 7! =) 
 

Vi va på Skansen igår

Luddes dagis va stängt igår så jag å Alex hade lovat att passa honom. Vi bestämde tillsammans att vi skulle åka till Skansen och vi hade verkligen tur med vädret måste jag säga. Efter allt regn så var vi rädda för det, och man vill kanske heller inte ha strålande solsken när man ska traska runt där. Vi hade iallafall en supermysig dag, även om vissa blev lite arga för att dom inte fick som dom ville ett tag (fick inte kasta sten på fåglarna och inte åka bil innan maten...). Men det löste sig och minerna blev glada igen! =)
Alla var vi helt slut, dock somnade bara en av oss på vägen hem, som tur var. Annars hade det blivit jobbigt!! ;)
Här är lite bilder från dagen:

Åka vattenskoter

Denna gång tog jag en större risk och hade med mig min kamera, som tur var så slapp den bada till skillnad från vad min telefon gjorde förra gången. Fult väder men härligt ändå! =)

Vi besökte Alexanders mormor och morfar

Förra veckan var vi på besök i Hällefors. Det var några regniga men väldigt trevliga dagar, dock ser det inte så regnigt ut på bilderna. Vi fick faktiskt lite besök av solen med! =)

just det, jag har tagit studenten

Den första juni var en av de bästa dagarna i mitt liv. Även fast jag var hög på adrenalin efter utspringet så var dagen fylld av både glädje och tårar. Dagen var som en berg och dalbana, ena stunden var man jätteglad och nästa sekund var man ledsen och vemodig. Men nu i efterhand så ser jag mest det positiva, även om jag fortfarande kan få en krypande oroskänsla i kroppen för jag kommer kanske aldrig träffa alla människor jag träffat varje dag de senaste åren.
Jag går inte i skolan längre och det gör mig skiträdd om man ska uttrycka det milt. Även fast jag har längtat efter den här dagen så himla mycket så skrämmer det mig.
Jag kan fortfarande inte förstå, det är som en ny värld har öppnats, en helt okänd värld. Men min kropp är fortfarande inställd på att gå till skolan igen.
Här kommer iallafall lite bilder från dagen, den 1/6 2012! Dagen då det spöregnade, regnade mer än det gjort på 84 år i Sverige, men vi var glada iallafall. Vi som tog studenten!
Jag tvingade upp pappa vid 05.30 för att fota mig innan jag gick ut i regnet, mot champagnefrukosten.
Adrenalinkick! Så Underbart det var! <3
Några tappra nära och kära kom för att fira min student och kom till mitt utspring trots det dåliga vädret!
Ungefär såhär kallt var det, men jag var glad ändå! =)
Min älskling fick vara med på kort med mig! <3

RSS 2.0