just det, jag har tagit studenten

Den första juni var en av de bästa dagarna i mitt liv. Även fast jag var hög på adrenalin efter utspringet så var dagen fylld av både glädje och tårar. Dagen var som en berg och dalbana, ena stunden var man jätteglad och nästa sekund var man ledsen och vemodig. Men nu i efterhand så ser jag mest det positiva, även om jag fortfarande kan få en krypande oroskänsla i kroppen för jag kommer kanske aldrig träffa alla människor jag träffat varje dag de senaste åren.
Jag går inte i skolan längre och det gör mig skiträdd om man ska uttrycka det milt. Även fast jag har längtat efter den här dagen så himla mycket så skrämmer det mig.
Jag kan fortfarande inte förstå, det är som en ny värld har öppnats, en helt okänd värld. Men min kropp är fortfarande inställd på att gå till skolan igen.
Här kommer iallafall lite bilder från dagen, den 1/6 2012! Dagen då det spöregnade, regnade mer än det gjort på 84 år i Sverige, men vi var glada iallafall. Vi som tog studenten!
Jag tvingade upp pappa vid 05.30 för att fota mig innan jag gick ut i regnet, mot champagnefrukosten.
Adrenalinkick! Så Underbart det var! <3
Några tappra nära och kära kom för att fira min student och kom till mitt utspring trots det dåliga vädret!
Ungefär såhär kallt var det, men jag var glad ändå! =)
Min älskling fick vara med på kort med mig! <3

Kommentarer
Postat av: martina

VINN ETT VALFRITT SMYCKE FRÅN TRENDYSTUFF!

http://martinaolsson.myshowroom.se/15635/tavling-vinn-valfritt-smycke-fran-trendystuff/

2012-06-07 @ 22:31:51
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Therese

Sv. De var riktigt goda, och det var faktiskt efter eget recept, så lite nöjd^^Grattis till studenten! Minns känslan av total panik om framtiden och känslan av total lycka! Allt kommer att ordna sig, du behöver inte oroa dig!=)Fast det är tre år sedan min student har jag fortfarande inte helt bestämt mig vad jag vill göra;)

Har utbildat mig till florist(älskar det), men skulle även vilja läsa till konditor eller bara läsa in en livsmedelskurs så att man kan alla regler och så som gäller, för att sedan kanske kunna starta eget^^

Så ta en dag i taget=)

2012-06-11 @ 09:31:49
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Neha

Superfin klänning:D

2012-06-16 @ 02:10:38
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0