Dålig dag

Igår, den 9 januari så hade jag en jättedålig dag. Allt gick fel, verkligen allt. 
Det började redan 00.01 då jag fick ett sms som jag verkligen inte ville ha. Ungefär, eller nej ganska exakt 50 minuter senare så vaknar man av att telefonen RINGER, mitt i natten. Hejdå nattsömn! 

Kaosmorgon är bara förnamnet. Höll på att halka var fjärde meter jag gick mot bussen. Dessutom så hade min handväska förvandlats till en pool av mjölk, det upptäckte jag när jag kom till jobbet. Så det var bara att plocka ut allting, torka av det som gick, och diska det som gick. Allt i väskan var indränkt i mjölk, kul! Så jag tackar mitt mjölkpacket som valde att läcka just denna dagen.... Min handväska diskades med diskmedel och blev upphängd över diskbänken där den fick bo resten av dagen, som tur var så luktar den inte någon mjölk iallafall. 
 
Resten av dagen så gick nästan allt fel, inga stora händelser dock. Men den dagen är över nu, vilket jag är jätteglad över. Idag har varit lättare, har varit på körskolan och övningskört, handlat, städat och packat. Jag har varit ledig med andra ord! =) 

Nu bjuder jag på lite bilder för att kompensera för all tråkig text! =) 
 
Min handväska - Hänger på tork på jobbet                              Jag - Idag på väg till körskolan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0